Gå til indhold

Sådan blev vi Netmester

Året var 1998

Når vi går knap 20 år tilbage, er det vigtigt at huske på, at ingen vidste om Internettet var kommet for at blive. Ikke desto mindre var Niels E. Ebbesens fascination af Internettet kæmpe stor - hvilket vores navn også afspejler. 

Sammen med et par udviklere begyndte han derfor at lave webbaserede løsninger, som erstattede manuelle arbejdsgange. Blandt de første kunder var DSB, Dansk Industri, Vejdirektoratet og flere kommuner.

2003 - Sitecore Partner

I takt med Internettets udbredelse voksede efterspørgslen, og Netmester fik vokseværk.

I 2003 blev vi, som nogle af de første i Danmark, Sitecore CMS partner, og vi begyndte, at levere vores hjemmeside- og intranetløsninger baseret på Sitecore CMS. At have været med fra starten har givet os et unikt indblik og kendskab til Sitecore, som gør os til blandt de bedste Sitecore leverandører.

2011/12 - Umbraco Partner

I den digitale verden står udviklingen sjældent stille. Derfor valgte vi også at udvide vores CMS kompetencer og blive certificeret Umbraco partner. Vores Umbraco løsning kalder vi "Best Practice", og den indeholder alt hvad hjertet kan begære af funktionalitet og features.

I dag

I dag er vi både Sitecore og Umbraco Guld Partner, og vi leverer digitale løsninger til flere af Danmarks store offentlige organisationer, private virksomheder og foreninger som Udenrigsministeriet, Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Capacity og Ældre Sagen.

Her kan du se et udvalg af vores spændende cases.