Gå til indhold

Samarbejdspartnere

Teknologipartnere

Sitecore

undefined

Siden 2003 har Netmester været Sitecore Certified Solution Partner, og lavet hjemmesider baseret på Sitecore. Samtidig er vi den leverandør i Danmark, som har flest certificerede udviklere på den nyeste version.

 

Umbraco

UmbracoCertifiedGoldPartner.png

Netmester er Umbraco Certificeret Gold Partner. Det betyder at vi bidrager til den fortsatte støtte og udvikling af open source systemet.

 

Microsoft 

MicrosoftCertifiedPartnerLogo.jpg

Netmester er Microsoft Certified Partner. Det betyder, at vi er eksperter i webløsninger baseret på Microsoft-platformen.

 

Cludo

undefined 

Cludo er markedets mest innovative og visionære søgeløsning, som giver dig et intelligent indblik i dine brugeres søgeadfærd samt værktøjerne til at tilpasse dit webindhold til det dine brugere efterspørger. Hos Netmester er vi Cludo partner og er dermed ekspert i både opsætning og rådgivning af Cludo løsninger.

Vores kreative partnere

Kontrapunkt

Kontrapunkt er Skandinaviens førende bureau inden for strategisk design og branding.

Sorthvid

Sorthvid er et digitalt bureau med fokus på user experience design til komplekse og forretningskritiske websites, ecommerce- og selvbetjeningsløsninger.

Think! Digital

Think! Digital er et dedikeret bureau med fokus på digital kommunikation, digital strategi, usability og digitalt design.

Digizuite

Digizuite er global udbyder af digital asset management systemet, Digizuite™, der hjælper virksomheder og organisationer med at optimere digitale arbejdsprocesser, når de håndterer mediefiler såsom video og billeder på tværs af interne og eksterne platforme.  

 

Brancheforeninger

ITEK 

Di_itek.jpg

ITEK er et branchefællesskab I DI, der arbejder for at gøre Danmark til det foretrukne land at drive teknologivirksomhed i og ud fra. Foreningen hjælper med at skabe bedre markedsadgang, netværksmuligheder og er med til at skabe højere standarder, etik og faglighed i IT-branchen i Danmark.

 

Vi støtter

Læger Uden Grænser 

undefined

Det er næsten ubegribeligt hvad lægevidenskabens fremskridt har formået at gøre for at forbedre og forlænge vores liv. Læger Uden Grænser fortsætter denne kamp for de millioner af mennesker, der befinder sig i de områder af verden, som er hårdest ramt af naturkatastrofer, krige, konflikter, epidemier, sygdomme, hungersnød og fattigdom. De fortjener al den støtte de kan få!