Gå til indhold

Frontend udvikler

Brænder du for frontend udvikling, og vil du være med til at udvikle store webbaserede løsninger? Så læs mere her

Stillingen

Vi leder efter en frontend-udvikler, der ønsker at anvende sine færdigheder til at implementere løsninger, som giver førsteklasses brugeroplevelser for vores kunder. Du trives med dialog med vores kunder, udfordrende sparring med dine kolleger, og du ønsker hele tiden at udvikle dig.

Teknologier

Vi bygger alle vores nye løsninger på Bootstrap, HTML5, CSS3 og LESS, og de er baseret på .NET. Endvidere gør vi brug af Angular JS i mange af vores løsninger. Vores løsninger implementeres typisk i Sitecore eller Umbraco CMS. Hvis du har kendskab til et eller begge disse CMS’er, er det en fordel.

Værdier

Vi tror på, at vi ved at fastholde og udbygge en stærk faglig sparring mellem dygtige kolleger kan skabe et miljø, hvor en og en giver mere end to, til gavn for såvel vores kunder som for vores medarbejdere. Vi arbejder målrettet på, at der skal være balance mellem arbejde og privatliv. Derfor gør vi meget ud af at planlægge vores arbejde.

Vi lægger vægt på gode og langvarige kunderelationer, og som medarbejder hos os er du en vigtig ambassadør for virksomheden i dit tætte samarbejde med kunderne om at opbygge og vedligeholde deres løsninger.

Kvalifikationer og krav

Vores ideelle kandidat …

 • ønsker at arbejde sammen med meget motiverede og højtuddannede kolleger.
 • har 3 års erfaring eller mere i et tilsvarende job som frontendudvikler
 • har ekspertviden om browserbaserede web-teknologier (objektorienteret JavaScript, HTML, CSS) og en passion for at lære nye teknologier.
 • har erfaring med Bootstrap, HTML5, CSS3, LESS, jQuery, JavaScript og Angular JS. Det er en fordel med kendskab til .NET.
 • har et programmeringsgén og kan begå sig i en objektorienteret tankegang
 • er optaget af den gode brugeroplevelse og ved, hvor meget de sidste 5% betyder.
 • har gode kommunikationsevner, både internt og eksternt.
 • finder det sjovt at arbejde sammen med vores kunder for at fastlægge den gode løsning for dem.
 • ønsker at arbejde i en slank, adræt organisation, hvor der bliver lyttet til alles input.
 • er altid i læring, nysgerrig og åben for nye ideer.
 • er teknologi-interesseret og holder sig ajour med de nyeste tendenser.
 • er teamspiller.

 

Om virksomheden

En solid virksomhed, der har eksisteret i 15 år. Vi har været i konstant vækst i de sidste 10 år. Vi tilbyder en god fast løn efter kvalifikationer med pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi har en god frokostordning i vores egen kantine. Der er endvidere en bonusordning.

Vi udvikler avancerede webløsninger til vores kunder. Vi er ca. 30 ansatte, der er dedikerede til at udvikle, supportere og drive nogle af Danmarks største web- og intranetløsninger.

Vi ligger i det centrale København i nye, lyse lokaler tæt på Metroen.

Stadig interesseret?

iHeadHunt varetager rekrutteringen på vegne af virksomheden. Ring  på 50501512 for en uforpligtende snak eller send blot dit CV til job@iheadhunt.dk mærket ”FE .NET udvikler” Bemærk: Ansøgning er IKKE nødvendigt. Vi holder løbende samtaler.