Gå til indhold

Backend Sitecore udvikler

Elsker du udvikling og har du mere end 3 års erfaring i at udvikle Sitecore-løsninger? Så vil vi gerne høre fra dig

Stillingen

Vi leder efter en backend-udvikler, der ønsker at anvende sine færdigheder til at implementere løsninger, som giver førsteklasses brugeroplevelser for vores kunder.

Du vil indgå i et projektteam, der udvikler skræddersyede løsninger til kunderne og i et tæt samarbejde med teamet deltage i udvikling, test og implementering af aftalte løsninger.

Du vil løbende være i tæt dialog med kunderne, dels ved udarbejdelse af løsningsforslag og -beskrivelser, dels gennem rådgivning, undervisning, sprintreviews etc.

Teknologier

Vores løsninger er baseret på .Net teknologien og implementeres typisk i Sitecore eller Umbraco CMS. Til denne stilling er det et krav at man har mindst 3+ års professionel erfaring i at udvikle Sitecore-løsninger.

På frontendsiden anvendes typisk Twitter Bootstrap, HTML5, CSS3 og LESS.

Værdier

Vi tror på, at vi ved at fastholde og udbygge en stærk faglig sparring mellem dygtige kolleger kan skabe et miljø, hvor en og en giver mere end to, til gavn for såvel vores kunder som for vores medarbejdere. Vi arbejder målrettet på, at der skal være balance mellem arbejde og privatliv. Derfor gør vi meget ud af at planlægge vores arbejde.

Vi lægger vægt på gode og langvarige kunderelationer, og som medarbejder hos os er du en vigtig ambassadør for virksomheden i dit tætte samarbejde med kunderne om at opbygge og vedligeholde deres løsninger.

Kvalifikationer og krav

Den ideelle kandidat …

  • ønsker at arbejde sammen med meget motiverede og højtuddannede kolleger
  • har en uddannelsesmæssig baggrund der kunne være datamatiker, PBA, datalog, ingeniør eller cand.it med eksamenspapirer blandt de bedste. Du taler og skriver flydende dansk.
  • har mindst ca. 3+ års erfaring som Sitecore-backendudvikler
  • er certificeret i Sitecore XP 7
  • har kompetencer inden for .NET der er i top. Du skal være teknologisk nysgerrig og løbende arbejde på at opdatere din viden indenfor nyeste teknologier.
  • er ikke bange for at gå til opgaverne med krum hals, og du bidrager selv med gode ideer til hvordan man griber problemløsningen an, uden at du skal skubbes.
  • er en dedikeret backend-udvikler, der er ekspert i flere værktøjer inden for .NET verdenen. Du er ambitiøs og vedholdende, går ikke af vejen for de teknisk komplekse problemer, samtidig med at du trives med de daglige succesoplevelser i kontakten med kunderne, hvor du højner deres tilfredshed med løsningen og firmaets ydelser.
  • har gode kommunikationsevner, både internt og eksternt
  • ønsker at arbejde i en slank, adræt organisation, hvor der bliver lyttet til alles input.
  • er positiv, personligt robust og fungerer godt i et miljø af fagligt kompetente kolleger. Du kan arbejde struktureret, selvstændigt og innovativt, men fungerer samtidig godt i et team. Du er proaktiv, tager ansvar og skaber fremdrift.

 

Om virksomheden

En solid virksomhed, der har eksisteret i 15 år. Vi har været i konstant vækst i de sidste 10 år. Vi tilbyder en god fast løn efter kvalifikationer med pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi har en god frokostordning i vores egen kantine. Der er endvidere en bonusordning.

Vi udvikler avancerede webløsninger til vores kunder. Vi er ca. 30 ansatte, der er dedikerede til at udvikle, supportere og drive nogle af Danmarks største web- og intranetløsninger.

Vi ligger i det centrale København i nye, lyse lokaler tæt på Metroen.

Stadig interesseret?

iHeadHunt varetager rekrutteringen på vegne af virksomheden. Ring  på 50501512 for en uforpligtende snak eller send blot dit CV til job@iheadhunt.dk mærket ”Backend Sitecore udvikler” Bemærk: Ansøgning er IKKE nødvendigt. Vi holder løbende samtaler.